Like-olj a Facebook-on!

Egy humanista blogja

A blog alapvető társadalmi-gazdasági kérdésekkel foglalkozik,. Én magam közgazdász vagyok, és igyekszem politikai elfogultság nélkül a hazai eseményeket. Nagyon szeretném, ha olvasóim kommentálnák nézeteimet, mert a nézetek fejlődése feltétele a .fejlődésnek. Várom vitatkozó megjegyzéseiket. Nem az az érdekes, kinek van igaza, hanem hogy mi az igazság.

Friss topikok

Címkék

2012.04.14. 11:25 Közgazda

Fenyegesd, adóztasd, kényszerítsed, jöjjön el a Te országod

Te vagy népünk Mózese, kényszeríts minket, hogy kövessük Istened. Add tudtunkra, hogy aki nem lép egyszerre, nem csak hogy nem kap rétest estére, de minden nap újabb bünti vár reá, mely figyelmezteti bűneire, és kényszeríti, hogy kövesse a nagy vezért a Kánaán felé. Tilos más nézetek bálványát imádni, maradjunk csak alázatosan hűek a vezérhez és Istenéhez.

Akik mást Istent mernek imádni, akik a főtt tojást a vezértől eltérő végén kívánják megtörni, azok az ő mennyországába nem jutnak be. Csak egy Isten van, az az Ő Istene.  Kövesd a regulát, különben az Ő drakoni rendje súlyt le rád. .

János jelenéseinek szörnyűségei bontakoznak ki, mindenütt tüzek pusztítják a bűnösöket, az ég meghasad, a vizek elöntik a földet, itt a végítélet....De szeresd a te uradat, és néped Mózesét, akit a mindenható kijelölt számodra.   

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://miatuti.blog.hu/api/trackback/id/tr194424838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása